Me kasutame küpsiseid, et arendada meie teenust. Selle lehe kasutamise jätkamisega nõustute meie privaatsustingimustega .

Tai jääb turismile suletuks järgmise aasta kevadeni

Detsember 6, 2020 Uudised

Pilt on illustratiivne

 

Käes on külm ja kõle talveaeg ja kindlasti igatsevad paljud meist päikese alla, aga reisihuvilised, kes just Taisse reisida ihkavad, peavad kahjuks pettuma. Kõige varem võib turism Tais taastuda 2021. aasta märtsis, teatas Tai spordi- ja turismiminister Pipat Ratchakitprakan.

Kui aga soov just Taisse minna on kindel, siis pikaajalise viisaga on see aga võimalik. Spetsiaalne turismisviisa (STV viisa) on mõeldud nendele väliskülalistele, kes kavatsed riigis viibida pikka aega, kuni 90 päeva. Viisat saab kaks korda pikendada, mis tähendab, et turistidel on võimalik riigis viibida kuni üheksa kuud.

Tai rahvatervise ministeeriumi soovitusel antakse spetsiaalne turismiviisa (STV) ainult madala riskitasemega riikidest pärit reisijatele. Külastajad peavad rangelt järgima ka Tais kehtestatud COVID-19 ohjamismeetmeid ja nõustuma saabumisel jääma 15 päevaks karantiini sertifitseeritud hotelli või haiglasse, mis toimib karantiiniasutusena. Lisaks on kohustuslik vähemalt 100 000 USA dollari suuruse kattega ravikindlustuse olemasolu, mille kohta saad täpsemalt lugeda siit.

Taotle viisat siit.

Tais reisimise kohta lisainfot saad siit.

 

 

Allikas:

reisijuht.delfi.ee

Pilt:

Pexels.com