Me kasutame küpsiseid, et arendada meie teenust. Selle lehe kasutamise jätkamisega nõustute meie privaatsustingimustega .

Mida lennukile minnes mitte kanda

August 20, 2019 Nõuanded

Järgmisel korral reisile minnes peatage lennujaamas teadlikult pilk teiste reisijate peal. See on lihtsaim viis näha mida ja mida mitte lennukile minnes kanda. 

 

Ei kitsatele riietele!

 

Kitsad riided takistavad verel soontes vabalt voolata, seetõttu on tromboosi tekkimise oht suur. Fantastiline figuur kitsaste riiete all ei ole väärt veenitromboosi. Seetõttu eelista endale parajaid riideid heast puuvillasest või linasest materjalist, mis laseb Sinu nahal vabalt hingata.

 

Unusta kange parfüüm!

 

Me kõik oleme lähedal viibinud mõnele inimesele, kes armastab end lemmikparfüümiga üle piserdada…aga see on lämmatav! Lisaks ei tea Sa kunagi, missuguseid allergiaid võivad teistel reisijatel esineda. Kanna parfüümi asemel hoopis puhtaks pestud riideid, (mille lõhn on alati parim!) või kui Sa just pead, siis õige pisut eau de toilette ei ole veel kedagi lämmatanud.

Laiad lohvakad riided on kahtlustäratavad!

 

Sa ehk pole ise selle peale tulnudki, ent lohvakaid riideid kandes võib jääda mulje, et peidad nende all midagi keelatut. Jah, me teame küll, kui lihtne ja mõnus on lai dressipluus, aga lennujaama töötajates kahtluse äratamiseks on see samuti ‘’mugav valik’’. 

 

Kontsakingad unusta kohe ära!

 

Ehkki kontsakingad mõjuvad kaunilt, ei tunnista paljud kontsade kahjulikkust- puusa- ja seljavaludest suure varba moondumiseni.

Sa ju ei tea ette, kui kaugel on lennujaamas Sinu värav lennukile. Mõte sellest, et peaksid kõrgete kontade peal lennujaamas kilomeetreid läbima, tekitab ainuüksi valu jalgades. Eelista parem jalavarje, mida saad lihtsa vaevaga jalast, kui peaksid turvakontrolli läbimisel jalanõud jalast võtma.

 

Õhukesed suveriided jäta kohvrisse!

 

Kindlasti oled Maldiivide reisi pärast nii elevil ja suurima rõõmuga valmistuksid juba lennujaama minnes kandma vaid bikiine, aga tark ei torma! Suures elevuses võib ununeda lennukil olev temperatuur, seega jää kihilise riietuse juurde ning kuumale rannailmale mine vastu end sihtkoha hotellis riietudes. Kihiline riietus on lennukile ideaalne- kui hakkab palav, saad rõivaid järjest vähemaks võtta, ning kui hakkab külm- siis juurde panna!

 

 

Blogipostituse loomiseks on kasutatud järgnevaid artikleid:

https://www.smartertravel.com/5-things-shouldnt-wear-plane/

https://www.thelist.com/60030/things-never-wear-airplane/